סיורים בבני ברק וירושלים החרדיות לקבוצות ומשפחות.
סיורים רוחניים בעקבות ישיבות חרדיות מובילות, רבנים סיורים ומנהגים חרדיים בבני ברק וירושלים.
"שִׁמְעוּ דְּבַר-ה', הַחֲרֵדִים אֶל-דְּבָרוֹ"-סיורים והרצאות בעולם החרדי.


חסידים וליטאים בעולם החרדי, רבנים מובילים, ישיבות חשובות, ספרדים והשתלבות, סוגי לבוש וביגוד חרדיים, סוגי חסידויות ,כפייה דתית או לא ועוד.
50 גוונים של שחור, אין דומה זה לזה ועל השינויים בלובשי השחור, לפחות בימי החול להבדיל מביגוד השבת היותר צבעוני וחי, אפשרות להרצאות על חרדים ללא חרדות מאיש חילוני במועדוני הגמלאים, דיור מוגן וחוגים.
אחד העוגנים של העולם החרדי הוא: "חדש מן התורה אסור", שאין לחדש ולהוסיף התקדמות מימינו אלא להשאיר את הישן והרב אברהם הכהן קוק דווקא אמר: "הישן יתחדש והחדש יתקדש"..
"החזון איש"-הרב אברהם ישעיהו קרליץ וקרוי "על החזון איש" המבאר את התלמוד הירושלמי ובבלי,על משנה תורה רמב"ם ועוד, בשם "חזון איש" נרמז השם אברהם ישעיהו ובפסוק:
"חזון ישעיהו בן אמוץ", ובשל צניעותו לא היה חתום על ספריו אלא אחיו הרב משה קרליץ ואחרים.
בבואו לארץ ישראל שכר "החזון איש" דירה בבני ברק,וכל ימי חייו דר וגר בדירה זו.
החזון איש עסק ופעל רבות במצוות התלויות בארץ, והוא שימר את שמירת מצוות אלה. הקיבוצים שפעלו על דעת רבני פועלי אגודת ישראל, באמצעות הרב קלמן כהנא שהיה בן ביתו של החזון איש שמרו את המצוות התלויות בארץ כדת וכדין, והקפדה יתרה הייתה על שנת השמיטה על פי הנחיותיו. והוראות החזון איש.
החזון איש התנגד לשיטתו של הרב קוק המוציאה את קדושת מצוות השמיטה באמצעות מכירת הקרקעות לגוי. במקום המכירה התיר היתרים אחרים, שאפשרו את מצוות שמירת השמיטה ללא מכירת הקרקעות לנוכרי. הרב קוק אסר שימוש בפירות שנעבדו בשמיטה עבודה האסורה, ואילו החזון איש התיר שימוש פירות אלה.
הפגישה המפורסמת של "החזון איש" עם דוד בן גוריון בנוגע לגיוס תלמידי ישיבות – "העגלה הריקה" -היהדות החילונית-ציונית, לתת מקום ל"עגלה המלאה" -היהדות המסורתית. משפט זה הפך להיות משפט מפתח ביחסים שבין הציבור החרדי לחילוני ברבות השנים ולמעשה דיונים אלו אקטואליים עד ימינו בגלל הרב ש"ך.
לחזון אי"ש הייתה הגישה המובילה גם כיום שעל הגבר ללמוד יומם וליל והאישה תעזור בפרנסת המשפחה.
החזון איש- השיב את נפשו לבורא בהתקף לב בליל שבת, ט"ו בחשון תשי"ד (1953), ונקבר בבני ברק. קברו מושך מאמינים ומתפללים המבקשים עזרתו וישועתו במצוקות חייהם היום יומיים.

הרב אהרון יהודה לייב שטייינמן-
הגאון רבי אהרן יהודה לייב שטיינמן יושב ראש מפלגת מועצת דגל התורה, וראשי ישיבות אורחות תורה וגאון יעקב- נולד בעיר בריסק לאביו רבי נח צבי ובזמן השואה בורח לשוויץ ושימש שם כרב-ר"מ.
הרב חיים קנייבסקי בני ברק-
הרב שלמה זלמן אוירבך- הרב שלמה זלמן (הגרש"ז) אוירבך שהיה מפוסקי ההלכה החשובים בדור הקודם- נולד ב-כ"ג בתמוז ה'תר"ע (1910) בשכונת שערי חסד שבירושלים שהוקמה עוד בתוככי העיר העתיקה ויצאה מחוץ לחומות העיר העתיקה. הרב אויערבך נקרא על שם סבו אבי אימו, שלמה זלמן פרוש. כינוי זה ננצמד אליו בשל היותו פרוש מהבלי העולם הזה, הרב אוירבך היה צם ימים שלמים כדי שיהיה ראוי לעלות לארץ ישראל ולהיות במעלת קדושת ארץ ישראל. אביו היה הרב חיים יהודה לייב אוירבך- ראש ישיבת המקובלים שער השמים ומהדמויות הבולטות של היישוב הישן בירושלים בתוככי העיר העתיקה ונושא היציאה מן החומות החרדי מרתק עד מאוד והיה טבעי.
הרב אויערבעך היה שקדן עוד מילדותו וחרוץ עד מאוד, העיד על עצמו: "בצעירותי לא ידעתי מהי הרגשתו של אדם שבע. חולשת הגוף שלי נובעת מתת תזונה שידעתי בילדותי". ופעם, אמר לתלמידו פעם "כשבבית נותרה רק חתיכת בצל- הופך גם הבצל למתוק".
הרב אוירבך היה פוסק הדור, אך לא אהב שכינו אותו כך ואף הזהיר עיתונאי שלא יכתוב "פוסק הדור".
הרב אוירבעך פסק רבות בעניני רפואה, צבא וחיד המון פסקים חדשים ואף התיר לנסוע בשבת במלחמה בכדי להביא לחייל בגדים נקיים, אחרת לא יוכל להילחם כמו שצריך..
משה יהודא ליב לנדא-הרב הראשי של בני ברק ועומד בראש ההשגחה המהודרת של "לנדא", איש חסיד תנועת חב"ד ובתחילה התנגדו שימונה עד שקם הרבאהרון יהודה לייב שטניימן והרב ניסים קרליץ והכריזו עליו כרב ראשי של בני ברק ודרשו שכל האולמות יהיו בהשגחת הלב לנדא.
ישיבות מובילות בעולם החרדי:
ישיבת פונביץ' בני ברק: הוקמה ע"י הרב כהנמן כבר בשנות ה40 עם שמונה תלמידים בלבד ועם הקמת המדינה 140 תלמידים ובהמשך עברה לאלפי תלמידים השוקדים יומם וליל, ישיבה ליטאית , סיפור דגל המדינה המונף בימי העצמאות מהרב כהנמן וסיפור השואה, חיפוש ילדים במנזרים ועד העלאתם לארץ ישראל.
ישיבת סלובודקא בחברון: הרב אליעזר דן סלונים לומד בישיבת סלובודקא בחברון והתחתן עם בתו של הרב אברהם יעקב אורלנסקי, הרב של זכרון יעקב, שימש כמנהל בנק אפ"ק בחברון, שבועיים לפני הטבח בחסרון ביקר הרי"צ(יוסף יצחק שניאורסון) בחברון והרב סלונים דאג לביקור כולו ולתיאומים.
ישיבת פורת יוסף:
סיורים מודרכים בבני ברק וירושלים החרדיות לקבוצות ומשפחות.