"סיורים בחיפה עילית ותחתית עם אפי נחמיאס". "סיור והיכרות עם ואדי ניסנאס" בגוון האמנותי היסטורי ונתמקד בקולינריה המזרחית הערבית המקומית.
"בקפה של מוסטפא" – נהנה מקפה קלוי מכל מיני מקומות בעולם, חלבות עם טעמי על, "מטעמי גן עדן" הירוק ועוד, "נשוחח עם מוסטפא על הקפה" והוואדי ובזמן השיח יחלק לנו טעימות נוספות – "בעולם הפלאפל נטעם בפלאפל הזקנים או פלאפל מישל" (אם צרצו גם קובה), חומוס אל שאם בעל השם הבינלאומי לחומוס בגוון של שף, אם תרצו לאכול ממש מעדני בישול ביתיים ערביים בצלחת אז נתקדם לכיוונה של פטמה שתמיד מקבלת את פנינו במאור פנים, בפינות המתוקות(מאוד) עשרות סגנונות של מתוקים ולא רק כנאפה או מעמול, סוגי בקלאוות רבים ועוד ועוד(אצרף תמונות)
ממולאי ואדי ניסנאס אצל מעדניית שקארה או אצל פאטמה או השכנים ממול, ירקות ופירות העונה, תבליני ואדי ניסנאס עם הסברים וצמחי מרפא לבריאות האדם.